Search
Close this search box.

Köpa uppdrag via Arbetsförmedlingens personaltidning

Min granskning av Arbetsförmedlingen är långt ifrån klar. Visste ni att Arbetsförmedlingen anställt 6 000 personer på 6 år?  Alltså anställt på myndigheten. Och trots att de som ska förmedla jobben blivit 15 000 personer har vi mycket hög arbetslöshet, framför allt i gruppen lågt utbildade och utlandsfödda, som fullständigt dominerar den statistiken och där växer antalet för varje år, för att vi tar emot internationellt sett stora volymer fortfarande. Arbetsförmedlingen har anställt så många till den egna myndigheten att de nu har ett Arbetsförmedlingen för Arbetsförmedlingen. Kallat Rekryteringscenter. Det är också detta så kallade center som rekryterar de många beredskapsjobben som nu regeringen gett dem i uppdrag att svälja för att fixa siffrorna till valet. Alltså har Arbetsförmedlingen tagit...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon