Sök
Stäng denna sökruta.

PUT trots flytt

Det är mycket man inte vet. Jag hade till exempel ingen aning om att invandrare som fått PUT och tänkt att bo i något annat land mer än 2 år kan ansöka hos Migrationsverket att ändå få behålla sitt permanenta uppehållstillstånd. Det gör man på blankett 186011. Jag blev nyfiken, som jag ofta blir, och begärde därför ut antal och födelseländer från Migrationsverket av de som ansökt om just detta. Som man se ökar antalet. 2015 sökte 254, 2016 var summan 292 och 2017 hade den stigit till 337. En ökning på 33 % på bara tre år av ansökningar att behålla PUT trots att man flyttar längre än 2 år från Sverige.  Av dessa så beviljades 163 år 2015,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon