Sök
Stäng denna sökruta.

Fortifikationsverket söker miljöpartist?

Vi har många hundra myndigheter. En av dem är Fortifikationsverket, som äger och förvaltar framför allt försvarsmaktens fastigheter. Nu söker de ny Generaldirektör. I deras egen årsredovisning står: "Vi har en unik position i skärningspunkten mellan statsförvaltningen , försvars- och säkerhetssektorn och fastighetssektorn" I den långsiktiga strategin står "en partner för ökad försvarsförmåga" högst, före "en hållbar och innovativ fastighetsförvaltare". Men när man sedan läser annonsen som nuvarande regeringen totat ihop och skickade ut (ansökningstiden har gått ut för er som blev sugna) så framhåller de plötsligt inte alls dessa erfarenheter. "Vi söker dig som har goda kunskaper om statsförvaltningen och dess beslutsprocesser samt förståelse för den politiska struktur som myndigheten verkar inom och har erfarenhet av hållbarhets- och miljöfrågor"...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon