Sök
Stäng denna sökruta.

Sakråd mot islamofobi

Kultur-och demokratiminister Bah Kunhke är en engagerad person, det mest. Allra mest är hon engagerad i islamofobi, om man ska bedöma efter insatserna. Efter moskébränderna 2015, som visade sig vara olyckor, tog det inte många dagar innan hon uttalade sig, sedan deltog på aktioner och dessutom utlovade en nationell strategi mot islamofobi. Jag efterfrågade vad som hade hänt med det där. Och det hade blivit Sakråd med muslimska företrädare. Jag begärde ut deltagarförteckningen. Deltagarförteckningen kunde de märkligt nog inte skicka via mail så det har vi lösat porto på. Men protokollet för mötet ligger på Kulturdepartementets hemsida.  Något sakråd mot till exempel antisemitism, som är ett mycket större problem för judarna än vad islamofobi är för muslimer helt enkelt för...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon