Search
Close this search box.

Arbetsförmedlingen – så ska de hjälpa S vinna valet

Man skulle önska att myndigheter vore byråkratiska och objektiva. Men så är inte fallet alltid. Till exempel landets sämsta men också den dyraste myndigheten - Arbetsförmedlingen. Den styrs av Göran Perssons kusin Mikel Sjöberg. Och de två viktigaste myndigheterna för S just nu är Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Den ena ska hjälpa dem att vinna valet. Den senare ska i tystnad vara den som bidrar med alla extra miljarder i sparade kostnader för att kunna fläska på med höjda bidrag i valrörelsen. Just nu håller Arbetsförmedlingen på att fullkomligen skjutsa in folk från kolumnen Arbetslös till Sysselsatt genom olika typer av låtsasjobb. För att S ska kunna gå till val på att säga att de fixat arbetslösheten.  Egentligen har de bara...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon