Search
Close this search box.

Lennartsson har nytt jobb

Emma Lennartsson var Stefan Löfvens närmaste medarbetare mellan 2014 och 2017 som hans statssekreterare. Men i höstas fick hon gå. Det visade sig nämligen att även hon känt till IT-skandalen på Transportstyrelsen när rikets säkerhet äventyrades. Det verkar vara en enda person som inte hört eller sett något sedan 2015, och det är statsministern själv. Lennartsson hade suttit med på minst två möten enligt henne själv, där frågan diskuterades. I februari 2016 och i augusti 2016. Ändå sa hon inte ett knyst till sin chef. Han säger att han först fick veta när Maria Ågren, GD på Transportstyrelsen, fick sparken och blev polisanmäld. Så hon fick gå den 28 augusti 2017. Maria Ågren krävde att hon skulle få behålla sin...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon