Search
Close this search box.

De mindre värda

Vi pratar ofta om allas lika värde. Man kan tro att folk faktiskt menar det.  Ändå har vi i decennier haft en grupp som är mindre värda än alla andra. Mycket liten uppmärksamhet i media, av politiker och inte minst, av medkännande offentliga personer med högt tonläge och hög empatisk svansföring. Personer som strösslar fina floskler omkring sig som konfetti på en bröllopsdag, övertygade om deras självklara plats i en särskilt utvald moralisk överklass. De hedersförtryckta.  GAPF - Glöm Aldrig Pela och Fadime, och som drivs av outtröttliga Sara Mohammed, själv offer för hederskulturen, har oförtrutet kämpat på sedan tidigt 2000-tal. Långsamt, ett steg i taget har de lyckats bända upp dörren till det politiska samtalet och fått fler och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon