Sök
Stäng denna sökruta.

Offer på #metoo-altaret

Jag har försökt problematisera #metoo tidigt, när det första lagt sig. Om folk ska lyssna på dig spelar tajming roll. Att komma med frågor vid fel tillfälle motverkar syftet. Jag har också redan fått ta emot anklagelser från kvinnor från olika håll att jag på något sätt relativiserar deras upplevelser. Men jag kan hålla två tankar i huvudet. Jag kan både tycka att det finns bra saker och dåliga saker med en företeelse. Ibland upplever jag att svensk politisk debatt har ett permanent tillstånd av intolerans gentemot två sidor av saken. Att det är uteslutet att kunna se både ock och att man genom att skifta fokus och skiftar "sida". Är du inte med mig är du emot mig. Fördelarna...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon