Sök
Stäng denna sökruta.

Att kemikalie-luras

Vi bombarderas med information om kemikalier och allt är farligt. Inte minst vi som är småbarnsföräldrar. Det finns hur mycket alarmistiska artiklar som helst, det räcker att googla så ser ni. Sida upp och sida ner med farligt, farligt. Vill man ha information om andra studier eller från neutrala källor får man leta. Miljöpartiet är tillsammans med opinionsbildarna Naturskyddsföreningen kapten på den alarmistiska skutan. Ingen ska komma undan att skrämmas upp. Särskilt inte föräldrar. Stockholm stad styrs som bekant av en inkompetent röra av miljöpartister, socialdemokrater, gamla kommunister och några rosa rödstrumpor, som tillhör ett parti jag hoppas alla har glömt bort om några år - FI.  Centerpartiet hittade på att staden måste ha ett Kemikaliecentrum så de ska också...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon