Sök
Stäng denna sökruta.

Svenska vänsterns flathet mot hatet

Nu verkar alla chockade. Att det finns en så synlig antisemitism i Sverige att molotov cocktails kastats mot judiska ungdomar i Göteborg på en fest. Tack och lov skadades ingen. Men 10-20 maskerade män attackerade lokalen i syfte att skada. Annars kastar man inte brandbomber. Deprimerande nog är det växande judehatet inget nytt alls. Inte för judarna. Och inte för oss som granskat detta område länge. Men debattörer som Paulina Neuding, som skrivit om det i 10 år, har istället utstått hat och hot själv för det. Och brunsmetning av namnkunniga uppburna journalister i diverse stora tidningar. Vissa av dem har nu visat sig vara vidriga även mot kvinnliga kollegor och fått lämna, andra jobbar kvar. 2012 skrev till exempel...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon