Sök
Stäng denna sökruta.

SVT och grisen

Henrik Schyffert, mannen som gjort sig känd i den politiska debatten med fräcka liknelser mellan exempelvis kostnader för migration och pizza, gör nu ett program om kött på SVT. Det hela går ut på att om han ska bli kompis med två grisar och om han sedan inte klarar av att slakta dem måste han bli vegetarian resten av livet. Programmet blandar lite olika fakta om kött och glädjande nog fick i alla fall en bonde komma till tals några minuter i programmet och berätta varför vi ska slakta djur. Det ska bli intressant att se om de lyckas hålla en neutral ton genom serien, jag känner mig inte särskilt optimistisk. En verklig bonde som faktiskt vet vad han pratar...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon