Sök
Stäng denna sökruta.

Media köper LO-spinn

Det tog LO ungefär 5 minuter att försöka plocka politiska poänger på kvinnor som utsatts för sexuella trakasserier. Skam den som ger sig men skam har som bekant inte folk i Partiet utan där handlar det om makt. LO:s favoritperson i regeringen förutom Löfven är Ylva Johansson och hon passade direkt på att läsa innantill från PM:et från LO som hon antagligen fått i mailboxen om den kommande kampanjen, i direktsändning i Rapport förra veckan. Det är Moderaternas fel att #metoo finns, för de ogillar LAS. Långsökt även för LO kan jag tycka men inget gör mig förvånad längre. Nu har de dammat av en undersökning från 2013 och fått DN att publicera som nyhet. Det är de tillfälliga...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon