Search
Close this search box.

Vi måste prata om kön i flyktingdebatten

I svallvågorna av #metoo som handlar om makt framför allt, där män med makt utnyttjat sin position för trakasserier och även rena övergrepp, är det angeläget att fortsätta prata om män. Innan jag gör det vill jag dock, som tidigare inlägg, poängtera att #metoo olyckligt blandar ihop allt ifrån flörtar till våldtäkter och att vi dessutom måste ha med det faktum att även kvinnor utsätter män för både fysiska närmande som ovälkomna flörtar. Och dessutom finns det i de historier som avslöjats rader med tysta kvinnor på chefspositioner som låtit allt fortgå. Med det sagt är det ändå män som är och borde vara i främsta fokus. Och vi borde prata mer om män - i flyktingdebatten. För vi...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon