Sök
Stäng denna sökruta.

Varnings-bonanza

Ni som röker ibland eller har kompisar som gör det har säkert noterat de märkliga paketen numera. Fullt med fula bilder på paketen. Politikerna har tänkt att vi ska bli avskräckta av det. Vilket jag som liberal tycker de ska strunta i eftersom vuxna människor måste få leva sina egna liv. Problemen är fler. För det enda dessa bilder orsakar är fula paket. De är ju numera en styggelse för ögat.  Men folk röker inte mindre. Detta vet man, efter olika undersökningar. Det funkar helt enkelt inte, det visar sig nämligen att folk redan vet att det kan vara farlig att röka om man gör det för ofta och för mycket. Man kan bli allvarligt sjuk. Men det som sagt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon