Sök
Stäng denna sökruta.

Vi JO-anmäler Folkbildningsrådet

Kampen för att få tillbaka skattebetalarnas pengar fortsätter. Idag har jag och Johan Westerholm på Ledarsidorna.se JO-anmält Folkbildningsrådet. De har uppenbarligen brustit i sitt beslutsfattande när det gäller Ibn Rushd och deras köp av ett hotell för 11 miljoner kronor som de direkt gav bort 50 % av till en insynsskyddad stiftelse. Hotellet ägs nu av Granhedsgården AB som ägs till 50/50 av Ibn Rushd och stiftelsen. Ambitionen var att direkt göra om hotellet till asylboende för muslimer men de fick tack och lov inte tillstånd från Migrationsverket och idag är hotellet bara hotell. Nu ökar vi pressen på att regeringen och riksdagen börjar granska vart alla dessa miljarder varje år till folkhögskolor och studieförbund tar vägen. Det är helt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon