Sök
Stäng denna sökruta.

Yttrandefriheten och Bah Kuhnke

Yttrandefriheten har inte på länge varit under sådan press som den är nu tror jag. Allt började med sociala medier. Plötsligt fick vanliga människor, från ungdomar och arbetare till medelklass och pensionärer, kanaler att göra sina röster hörda. I ett slag förlorade traditionella medier makten över informationen och vem som får komma till tals. Demokratin är vitaliserad. Makten har kommit närmare folket. Och vem som helst kan nå ut om man är tillräckligt bra så att man får andra människor att lyssna. Det är vad det där lilla ordet "engagemang" handlar om nämligen. Att få andra att lyssna. Det har alltid varit målet, för alla som vill ta del i demokratin och det offentliga samtalet. Men tidigare var lika många...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon