Sök
Stäng denna sökruta.

Rättviseförmedlingen räknar fel

Rättviseförmedlingen har en massa olika projekt. Ett av dem är den så kallade Rättviseräknaren, som är en rapport de släpper sedan ett par år tillbaka. Jag publicerade av misstag bilder ur 2016 års rapport och detta är nu korrigerat. Även om 2017 inte är slut har Rättviseförmedlingen publicerat 2017 års rapport redan nu.  Den för 2017 kom förra veckan.  De fick en del media faktiskt. Okritisk media, givetvis. För så fort du säger "mångfald", "representation" och "genus" så slutar journalister att fungera nämligen. De kritiska frågorna som alla andra får - poff! Borta. Så media låter bara Rättviseförmedlingen breda ut sig i spalterna, som en enda lång PR-orgie för föreningen. Som tidningen Journalisten, där man ändå kunde ha tänkt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon