Sök
Stäng denna sökruta.

Varning för häxjakt

Utan sociala medier hade aldrig svenska #metoo blivit så stor som den är. Tack vare att modiga Cissi Wallin till slut skrev namnet på den kända medieman som hon säger drogade och våldtog henne 2006. Jag skriver säger, inte för att jag inte tror på Wallin för det gör jag, utan för att personen aldrig dömdes. Snabbt följde andra och strax skrev och namngav tidningar både hans men också andra mediemäns namn - TV4-mannen, SVT-mannen, Schibstedt-mannen etc. Jag väljer att inte skriva ut någons namn. Flera av männen har varit vidriga mot mig i sociala medier men jag väljer ändå att inte publicera namnen på min blogg helt enkelt för att jag har principer. Man är oskyldig tills man är...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon