Sök
Stäng denna sökruta.

Regeringen skryter om friskolor

När Brexit genomförs måste de EU-myndigheter som ligger i Storbritannien flytta någon annanstans och detta gäller den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA, som nu letar nytt land. Eftersom den svenska socialdemokratiska-miljöpartistiska regeringen är mer intresserad av hur Sverige framstår än hur Sverige fungerar vill de givetvis lägga vantarna på denna fjäder i hatten i EU och har därför ansökt att Stockholm ska blir EMA:s nya hemstad.  Erbjudandet är rejält sockrat.  Eller vad sägs om att regeringen garanterar att de 900 anställda med sina familjer samtliga direkt ska få varsin hyresrätt i närheten av myndigheten, som föreslås ligga vid Nya Karolinska och Hagastaden? Inget litet löfte. Det står 500 000 människor i kö till Stockholms hyresmarknad. Men regeringen Löfven tänker ta inte ett...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon