Sök
Stäng denna sökruta.

Medierna och staten i valet 2018

Jag skrev tidigare om Vinnova och att de beviljat totalt 13.5 miljoner kronor till projekt i valet 2018. Bakvänt så vill alltså några mediebolag ihop med public service för att motverka att andra påverka valet själva påverka valet 2018.  Nu handlar all opinionsbildning om att just påverka valet, varför jag är personligt engagerad i den här frågan. För jag ser en medveten strategi att bunta ihop all det som inom media kallas "views" med "news" så länge det sker utanför mediernas kontroll. Då ska detta kallas "falska nyheter". Men inom tidningarna, där åsikter blir mer och mer vanliga i alla dessa kolumner, kommentarer, debattartiklar, kulturartiklar osv, där är fortsatt åsikter bara åsikter och inte "falska nyheter". Jag har fått ut...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon