Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarna och skattefifflandet

Precis som SSU så håller givetvis Socialdemokraterna också på med "aggressiv skatteplanering", för att använda Magdalena Anderssons ord. De äger flera aktiebolag. Ingenstans i deras årsredovisningar kan jag hitta någon vilja alls att betala mer skatt än man behöver faktiskt. Tvärtom, de är nerlusade med olika sätt för att försöka stjäla pengar från skattebetalarna och välfärden. Ta till exempel Fastighetsbolaget Adolf Fredrik AB, som de äger. Det är fastigheten på Sveavägen 68 som är bolagiserat, värdet på huset är 227 miljoner kronor enligt en nyligen gjord värdering. VD är för övrigt Bengt Göran Harju, pappa till Annika Strandhälls pressekreterare Victor Harju. Vissa föds in i rörelsen. Man måste till exempel inte ta utdelning. Det är valfritt, det är ju låg...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon