Search
Close this search box.

Eva Dahlgrens skatteparadis

Det är alltid härligt när kändisar ska ge sig in i debatten. Sverige är ett skatteparadis.  Om nu Sverige är ett paradis, varför bor Eva och frun Efva Attling i New York? Dahlgren är som bekant musikartist men mindre känt är kanske att hon är aktiv i Efva Attlings samtliga bolag. De har valt att starta amerikanska bolag, två stycken, istället för att sälja via de tre svenska. De har också ett finskt bolag. Efva Attlings företag bedrivs via Efva Attling Stockholm Aktiebolag och där sitter Dahlgren i styrelsen. Moderbolag är Efva Attling Stategi. Där sitter bara Attling och Dahlgren i styrelsen. Attiring Holding är ett annat bolag inom koncernen och där sitter också bara det två Evorna i styrelsen....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon