Sök
Stäng denna sökruta.

Svar till Joel Halldorf i Expressen

Den 28 oktober publicerade Expressen en krönika av Joel Halldorf med rubriken "Erkänn nu att internet inte utvecklade demokratin". I morse debatterade Halldorf med Jack Werner med anledning av krönikan, där Halldorf utvecklade sina tankegångar. Eftersom jag har skrivit den första svenska boken om just påverkan och sociala medier "Nätsmart - en guide till påverkan genom sociala medier" vill jag besvara Halldorf i en replik. Halldorf tycker att vi mest klagar på traditionella medier. "Men borde man inte också, i rättvisans namn, ge gammelmedierna kredd för vad de faktiskt har åstadkommit? Att de, till exempel, har byggt upp den västerländska demokratin. Det måste väl ändå vara värt något?" De har byggt upp den västerländska demokratin. Det är ett kraftigt påstående. För...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon