Sök
Stäng denna sökruta.

Sopa rent, LO

Det är ändå underhållande att LO, vars fackförbund har den allra sunkigaste kulturen vad gäller sexuella trakasserier och pampbeteende ingår, aldrig skäms för att peka med stora fingret när det gäller Aftonbladet och sexuella trakasserier. Får jag påminna om det här till exempel? Dildos och horor. Kvinnosynen imponerar verkligen. Vem var ordförande för Metall när detta hände, det vill säga 2004? Statsminister Stefan Löfven.  Samtidigt som dessa skandaler briserade jobbade nuvarande LO-ordförande Karl Petter Thorwaldsson som ombudsman för just IF Metall.  En gång i tiden ägde LO, Socialdemokraternas fackliga gren, hela Aftonbladet. 2009 köpte Schibstedt 41 % av de 50 % de hade kvar då. Idag äger de alltså 9 % och är den enda ägaren förutom Schibstedt, samt de...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon