Sök
Stäng denna sökruta.

Målareförbundet, LO och sexismen

Det är jättebra att #metoo-kampanjen verkligen resulterat i så mycket konkret. Som att olika medieprofilers beteende sedan åratal anmäls och får konsekvenser, att media rannsakar sig själva kring den unkna kultur som mer eller mindre finns överallt inom media faktiskt och att vi verkligen börjat prata om hur vissa män beter sig. Inte alla män. Vissa män. Men hur också män som själva inte beter sig ser på trakasserier de bevittnar. Rannsakning pågår kan man säga. Men i branschen som är posterboy för machokulturen märks ingen självkritik. LO var i vanlig ordning snabb på avtryckarfingret och tog i brösttoner. "LO kräver att Aftonbladet agerar" Som bekant missar de inget tillfälle att ta ett raskt kliv över skiten framför egna dörren...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon