Sök
Stäng denna sökruta.

Ett haveri, SVT Opinion Live

Jag har en bra relation med SVT Opinion sedan länge. Men jag måste skriva den här texten. För gårdagens Opinon Live var ett riktigt lågvattenmärke. Den höll genomgående så låg kvalitet att om det inte vore live hade ingen vettig redaktör släppt igenom programmet utan stekt det. Att ställa Hanif Bali, visserligen proffs och riksdagsledamot men för OPPOSITIONSPARTIET, framför inte en, inte två utan en hel studio faktiskt med motsatt åsikt, bevisar exakt vad vi kritiker till Public Service menar med vänstervridning. Hur gick det till när ni resonerade hur programmet skulle se ut? Jag undrar ärligt. Och varför ställde inte en enda person den helt relevanta frågan "är detta bra journalistik?" Fatemeh Khavari är en duktig aktivist. Men hon...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon