Search
Close this search box.

Demokrati enligt #jagärhär

Jag hade egentligen inte tänkt skriva mer om Facebook-aktivisterna #jagärhär just nu, mycket för att jag inte vill att min granskning blandas ihop med de sajter som gruppen tampas emot just nu har någon slags offensiv, till exempel Granskning Sverige vars metoder eller innehåll jag absolut inte sympatiserar med. Att dessa sajter skriver om och granskar #jagärhär har med att de fajtas mot varandra. Mina bevekelsegrunder handlar om något annat. Om att gruppens rena storlek och vänsterdominans blivit ett demokratiskt problem i sig just för sitt numerära överläge. Om att föreningen, som det är numera är, professionaliserats vilket alltid i dessa fall handlar om bidrag. Och om att fula ut och massanmäla åsikter man inte gillar aldrig är rätt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon