Sök
Stäng denna sökruta.

Trollandet och #jagärhär

Jag skrev första gången om den slutna Facebook-aktivistgruppen #jagärhär i december 2016, efter att ha blivit varse om deras påverkansmetod i framför allt kampanjen där den lilla mörkhyade luciapojken på Åhléns Facebook-sida debatterats online. Då hade #jagärhär 20 000 medlemmar i gruppen. Jag försökte därför gå med. Och blev direkt blockad bara av "fräckheten" att jag ansökte. Som ni kan se på kommentarerna räckte det för gruppen att titta på min profilbild där jag skojar med kommunisten Mikael Wihe för att bli utesluten som ny medlem. "Uvell är redan blockad och anledningen har redan diskuterats" Nu har jag mailat dem med lite frågor, och ansökt igen. Problemet är nämligen att de nu är 75 000 personer i den slutna gruppen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon