Search
Close this search box.

Antisemitismen

Jag har skrivit om antisemitism sedan bloggen startades och jag har många judiska vänner. Det svenska offentliga politiska samtalet har tyvärr sedan andra världskriget dominerats av pro Palestina och inom vänstern finns det många som rör sig från kritik mot staten Israel till ren oförblommad antisemitism. Ironiskt nog har vissa delar av vänstern detta gemensamt med nazisterna. De kan förenas i sitt hat mot Israel i synnerhet och judar generellt. Konspirationsteorier om den judiska världsdominansen och pengarna flödar fritt i såväl den extrema vänstermiljön som inom vit makt.  Att nazismen är avskyvärd är alla utom nazisterna överens om. Från vänster till höger. Svenska barn undervisas med rätta mycket om nazismens brott under andra världskriget. Men antisemitismen i Sverige är inte...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon