Search
Close this search box.

Liket lever – en guide till autonoma vänstern

På lördag den 30 september och Le grand final på Bokmässan för alla deltagare för att det är sista kvällen (även om mässan är öppen på söndagen också) demonstrerar nazister i centrala Göteborg. Den granskningen har traditionell media gjort.  Men det kommer många fler från den andra terrorgruppen aktiva i Sverige - autonoma vänstern. Jag tycker givetvis att granskningar av nazister är otroligt viktigt och bra att media gör. Det gäller att hålla trycket uppe. Att fredligt demonstrera emot demonstrationer är också en jättebra aktivitet för att markera. Det är våldet jag har problem med. Autonoma vänstern har en del gemensamt med nazister. Ingen av dem respekterar demokratin och båda vill störta den med våld. Båda grupperna hatar poliser. Båda...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon