Sök
Stäng denna sökruta.

Vallöftet som sålde ut rikets säkerhet

Det är något i IT-skandalen hos Transportstyrelsen som har skavt hos mig. Jag har skrivit om det, gjort tidslinjer och försökte precis som många i somras bena ut vad som hänt. Sedan kom fokus på först en Löfven som arg som ett bi tvingades förödmjukad sparka två av sina ministrar men som sedan vägrade Hultqvist, som Centern i sin tur skapade en Allians-spricka för. De stod i juli och ville fälla honom, några veckor senare ville de inte det längre. För att Hultqvist är populär, något annat sätt går det inte att tolka dem. Men vi har fortfarande mycket frågetecken vad gäller skandalen och den är på inga vägar utredd. Det som skavt är att Näringsdepartementet tryckte på. Maria Ågren...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon