Sök
Stäng denna sökruta.

Uppmuntran till specialbehandling

Uppdatering 170926: En timme efter denna text publicerades dödade Myndigheten för stöd till trossamfund länken till handboken. Jag har nu begärt att de lägger upp materialet igen då de lyder under offentlighetsprincipen samt mailar mig en PDF. Kritik är obehagligt.  Edit: jag fick en ny länk av en läsare så nu funkar den igen Edit 2: den nya länken slutade också att fungera men nu har jag laddat upp hela dokumentet som PDF: Muslimsk+patient_A5_hela_3 ................................................ Det finns så mycket man inte vet. Jag visste till exempel inte innan idag att skattebetalarna har betalat ett häfte med råd till muslimer i vården om att kräva specialbehandling. Innan vi går vidare kan det vara bra att förtydliga att jag hade skrivit likadant om...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon