Sök
Stäng denna sökruta.

Helt utan vinst

Idag rapporterade Stockholm direkt om ny rapport från utbildningsförvaltningen i Stockholm, som de tyvärr inte länkar till och majoriteten i staden har inte lagt upp rapporten sökbar på sin hemsida heller, om stadens grundskolor. Nära hälften går med underskott 2017. De kommunala skolorna. De som alltså inte är privata och därför klarar sig undan all kritik i välfärdsdebatten för den riktar bara in sig på friskolor. Och att de friskolor som är duktiga lyckas göra vinst. Hur ska då staden lösa detta problem? Dra ner på personal.  Jag förväntar mig nu ramaskri från alla som i åratal kritiserat friskolor för att göra vinst genom att dra ner på personal, när de i själva verket bara gör saker mer effektivt, exempelvis...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon