Sök
Stäng denna sökruta.

En liten text om bevekelsegrunder

Valrörelsen har sannerligen börjat. Medvetna missförstånd kommer prägla den. Min granskning av Expo och andra delar av den så kallade antirasistiska miljön har påkallat behovet att jag tar mig lite tid och reder ut varför jag håller på med det. De som är aktiva beskyller mig rätt framgångsrikt för att helt sonika avsky antirasism, och därmed måste jag vara någon slags illvillig ond människa. För vem gillar inte antirasism? Jo, rasister. Alltså måste skälet varför jag granskar bland annat antirasisterna till vänster vara för att jag vill hjälpa rasisterna på något sätt. Jag tänkte inleda med en fråga: varför kallar sig inte fler borgerliga för antirasister? Varför använder sig inte vi som är höger den etiketten generellt?  Svaret ligger i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon