Sök
Stäng denna sökruta.

PISA-anställd deltar i vinstdebatten

Att debatten om friskolor och vinst i välfärden spårat ur är ingen ny info. Men tyvärr har det gått långt i sin orimlighet.  En av opinionsbildarna mot skolvalet och friskolor är det så kallade Nätverket för likvärdig skola, som egentligen är LO-tankesmedjan Katalys förlängda arm. De har skrivit rapporter åt dem, bland annat den här. Daniel Suhonen, som grundaren av Katalys, är den främsta debattören emot hela skolvalet och den störa förespråkaren för att vi återgår till 80-talets skola där tjänstemän i kommunhusen bestämde var varje elev skulle gå. Jag vet hur det var. För jag är född 1975 och jag fick inte välja ens gymnasium. Jag tillhörde. Om man ville komma ifrån det planekonomiskt styrda skolsystemet och välja en annan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon