Sök
Stäng denna sökruta.

Expos ekonomi

Jag har fått ut Expos årsredovisningar via Länsstyrelsen eftersom de inte har lust att vara transparenta själva. Intressant ändå att en organisation som har som affärsidé att granska inte själva vill vara transparenta. Upplever att deras anhängare inte heller är särskilt förtjusta i att granskaren granskas. Det som populärt kallas för "hatsvans" men som vänstern aldrig tycker att de behöver ta ansvar över samtidigt som de i en uttalad taktik beskyller alla till höger för den "hatsvans" vi också råkar få utan att vi bett om den. Olika regler där. Skälet till varför jag ville kolla årsredovisningarna är framför allt för att få ännu mer bevis för hur Tillsammanskapet byggts upp. 2013 gick Expo dåligt, över 2 miljoner kronor i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon