Sök
Stäng denna sökruta.

Mer om Expo och valet 2018

Igår skrev jag om Expo, deras organisation Tillsammansskapet som de betalat anställda och finansierat sedan 2014. Jag fick inte plats med allt. Som ett brev på posten får man InteRasistMen på sig, och Researchgruppen. De hänger ihop. Synd att de är så dåliga bara. Jag menar, om du ska klaga på hur folk stavar kanske du borde korrläsa tweeten själv innan du skickar? Sist jag kollade kommer inte 2 efter 2 utan det ska stå 3 men att IRM räknar lite annorlunda är sedan gammalt. Det måste man om man ska kunna se en nazist bakom varje buske. Extra kul att han försöker läxa upp mig om crowd. Jag fick 136 000 kronor för ett år sedan och 60 000...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon