Sök
Stäng denna sökruta.

LO köpte lagstifting, igen

Det är bara att gratulera LO till vinsten. Äntligen levererades gåvan de redan betalt för till Socialdemokraterna. För idag meddelade regeringen att de återinför avdragsrätten för fackavgiften som regeringen Reinfeldt tog bort, för att det givetvis är oroligt att subventionera facket från statens sida. Varför ska medlemsskap i just den föreningen vara avdragsgill? Jo, för att LO sitter i partiets ledning och Socialdemokraterna har alltid gynnat sig själv först, sedan andra om det finns något kvar. Varför påstår jag då att LO köpt detta av regeringen? För att de har det. Man kan kalla det vad det vill men faktum kvarstår att LO ger Socialdemokraterna en massa pengar varje år för att just få dessa politiska gåvor. I Socialdemokraternas årsredovisning...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon