Sök
Stäng denna sökruta.

Sveriges Radio och Moderathatet

Public Service får ofta kritik för att vara vänstervinklat, framför allt Sveriges Television och Sveriges Radio. Inte sällan står någon från Public Service och försvarar sig med att de minsann har så högt förtroende och visa ett enda exempel på när de vinklat saker. Numera är det Jan Helin som brukar ta på sig bästa Besser Wisser-kostymen och haspla ur sig dessa förutsägbarheter. Vi som kritiserar Public Service för detta har fog för det. Att bjuda in en höger och resten vänster när något ska diskuteras är default, som bäst får man som höger hoppas att det bara är två mot en allt som oftast. Regelbundet blir de påkomna med att intervjua "Gunnel, läkarstudent" som hoppla, visar sig vara Vänsterpartiets...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!

cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 bytes received

To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon