Search
Close this search box.

Mer om SR och Ulf Kristersson

Det här är texten i den ursprungliga artikel som Sveriges Radio Ekot publicerade (hämtad från cache): ..................................... "Ordförande i Muf, lämnat politiken för att återvända året efter. Anlitat svart städhjälp och Socialförsäkringsministe. Efter 30 år i politiken har Ulf Kristersson nu meddelat att han kandiderar till ordförandeposten för Moderaterna. 1988: Väljs till ny Muf-ordförande Kristersson beskrivs senare som stridbar och provokativ under tiden i ungdomsförbundet. Flera år senare har han profilerat sig som en resonerande och analytisk politiker. 1992: Förlorar ordförandeposten till Reinfeldt Striden om ordförandeposten i Moderata ungdomsförbundet stod mellan Kristersson och den mer konservative Fredrik Reinfeldt. Reinfeldt segrade med röstsiffrorna 58-55. Avgörandet kom att kallas ”Slaget i Lycksele”. 1994: Jämför svenska modellen med apartheid i bok Kristersson skriver boken ”Non-working Generation”...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon