Sök
Stäng denna sökruta.

Stöd min podcast Borgarbrackor

                  Jag startade min podcast Borgarbrackor redan hösten 2014, det är en av de tidigaste politiska poddarna. Hittills har jag släppt 37 avsnitt.  Anledningen till att jag ville testa podcast var att jag ville lära mig radio och bli en bättre debattör i eter-media. Något jag har haft stor nytta av de tillfällen efter starten jag medverkat i framför allt TV. Men podcasts kostar att producera även jag valt det billigaste sättet. Jag har haft kostnader för klippning, program och inspelningslokal. Jag har betalat i snitt 2 000 kronor per avsnitt och gjort det för att jag tyckt att det varit kul samt fått medieträning. Men jag la podden på is...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon