Sök
Stäng denna sökruta.

Pascalidou och Public Service

Utrikesdepartementet har släppt en podcastserie i fem avsnitt, som Margot Wallström deltar i. Gissningsvis är det hennes idé också. Det är nämligen val om bara ett år och är det något Socialdemokrater har svart bälte i så är det att gömma valkampanj i regeringsaktiviteter. De har ändå styrt 60 år. Givetvis är det bra att även myndigheter berättar för oss som betalar vad de håller på med. Men var gränsen går mellan information och opinionsbildning är hårfin. Departement styrs av den för tillfället rådande politiska makten i regeringen, och UD är Socialdemokraternas departement. Alltså ska man inte se en av UD producerad podd som något annat än PR för UD och för den politiska majoritet som styr, även om de...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon