Search
Close this search box.

Mer åsikt än fakta på regeringen hemsida

Regeringen har publicerat ett inlägg på sin hemsida som de döpt till "Fakta om migration och kriminalitet i Sverige". Syftet är gott, myter och rykten ska bemötas med fakta. Därför är det märkligt att den rödgröna regeringen väljer att bidra till fler sådana, inte färre. Snarare är det märkligt nog medvetna missuppfattningar som blandas med lösryckta fakta som passar det svar man önskar man kunde ge.  Det första påståendet/myter regeringen vill reda ut är att Sverige fick sin första islamistiska attack i april 2017. De påstår att fakta är att den inte är islamistisk för att ingen grupp har tagit på sig ansvaret. Utan att det enda kända försöket är 2010. Men inte heller den första attacken är det någon...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon