Search
Close this search box.

Vittnesmål från insidan på Arbetsförmedlingen

Jag publicerar här en av de vittnesmål om hur det egentligen fungerar på Arbetsförmedlingen, bortom Pressavdelningens polerade yta som de nu försöker desperat måla på för att det jag skrivit givetvis stämmer. Personen jobbar idag på Arbetsförmedlingen och är anonym här men inte anonym för mig. .............................................................. Listan med bidrag är ofullständig. De arbetsgivare som har lönebidrag har ofta även "Stöd till handledning" 6000 i månaden ovanpå summan. Kontrolleras aldrig handledning brukar inte finnas. De som sitter i fängelse har speciella arbetsförmedlare så de får specialbehandling. De är även berättigade till särkild anställningsstöd. Även om de inte är långtidsarbetslösa. AF har inte koll på de läkarintyg som innebär att arbetssökande kan få lönebidrag. De är ofta gamla eller ofullständiga. Invandrare...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon