Vittnesmål från insidan på Arbetsförmedlingen


Jag publicerar här en av de vittnesmål om hur det egentligen fungerar på Arbetsförmedlingen, bortom Pressavdelningens polerade yta som de nu försöker desperat måla på för att det jag skrivit givetvis stämmer.

Personen jobbar idag på Arbetsförmedlingen och är anonym här men inte anonym för mig.

……………………………………………………..
Listan med bidrag är ofullständig. De arbetsgivare som har lönebidrag har ofta även “Stöd till handledning” 6000 i månaden ovanpå summan. Kontrolleras aldrig handledning brukar inte finnas. De som sitter i fängelse har speciella arbetsförmedlare så de får specialbehandling. De är även berättigade till särkild anställningsstöd. Även om de inte är långtidsarbetslösa. AF har inte koll på de läkarintyg som innebär att arbetssökande kan få lönebidrag. De är ofta gamla eller ofullständiga. Invandrare är kraftigt överrepresenterade med felaktiga läkarintyg, som dock AF accepterar. Det finns läkare med utländsk bakgrund som stämplar ut felaktiga intyg. Föräkringskassan har höga krav på Intyg. AF i praktiken inga. Arbetslösa får betalda resor på kors och tvärs i Sverige för att gå på intervju. Märkligt nog ofta fredagar och måndagar. Är vara långtidsarbetslös och född i ett annat land är livsfarligt. Dvs för dennes föräldrar. Mammor och pappor i hemlandet som ligger för döden eller dött är enormt jvf infödda. Ofta på hösten och tidig vår. Det finns 1000 arbetsförmedlare som är såkallade “SIUZ” konsulenter. De hjälper funktionshindrade att hitta arbeta. De har 15 arbetsökande som de daddar med. Det är inte dåligt i sig att funktionsnedsatta får extra hjälp men de privata företag som gör samma sak kostar bara 10%. Ja listan är lång. Trevlig helg.

……………………………………………………

Jag upprepar därför: om inte Arbetsförmedlingen har något att dölja, sluta sekretessmärk allt. 

Låt media och ny media granska vad ni håller på med.

5 kommentarer till Vittnesmål från insidan på Arbetsförmedlingen

  1. Klart de har allt att dölja! Hade de inte haft det hade du inte haft en anonym källa som inte är anonym för dig! Hela Sverige är ett kaos-land och våra skattepengar promenerar ut ur landet och inom landet till människor som inte är kontrollerade likt vi är som är födda här!
    Jag är innerligt trött på all mörkläggning och även politiker som glatt höjer sina skattefinansierade arvoden varje år och uträttar noll!

  2. Det är märkligt… att om du smusslar undan ett par tusen kronor i deklarationen betraktas du som en kriminell, om du slösar bort hundratals miljoner av skattebetalarnas pengar gör du bara ditt jobb…

  3. Att ta tillfälliga jobb eller deltid är meningslöst då redovisningen aldrig blir godkänd i af:s system

  4. Det här stämmer inte det du säger,så där går inte till hos AF dom har koll på allt tror mig jag vet bättre än dig.

  5. Allt som är obehagligt skall gömmas undan enligt politikerna. Ett sovande folk är mer fogligt och lätt manipulerat. Sveriges egen Bagdad Bob (Magdalena Andersson) fortsätter att lura oss att det finns pengar till allt.

    För mig som står i kö för ögonundersökning sedan mer än 6 månader finns det tyvärr inga resurser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap