Sök
Stäng denna sökruta.

Svenskar i världen stödjer en kommunist

Det finns en organisation för utlandssvenskar som heter Svenskar i världen (SVIV) som bland annat driver utlandssvenskarnas politiska frågor, som sänkt SINK-skatt som är en särskild skatt för utlandssvenskar och ligger idag på 25 %, och att utlandssvenskar ändå ska få behålla sin SGI trots att de inte bor här på många år för att få full försäkring i de svenska välfärdssystemen och avgiftsfri hemtjänst utomlands. Personligen tycker jag att personer som självmant flyttar utomlands oavsett om det handlar om väder eller skatter men som kräver för dem gratis hemtjänst i Spanien eller var de nu bor som skattebetalarna i Sverige ska få betala är orimliga men det är alltså dessa frågor SVIV driver. För att finansiera sitt arbete har...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon