Sök
Stäng denna sökruta.

Demonstrationen på Medis

På grund av det stora antalet kommentarer både här och  på min Facebooksida, framför allt från folk aktiva i demonstrationen på Medis och de afghanska asylsökande som demonstrerar där finns ett behov av att reda ut lite statistik i ett separat inlägg. Jag har också förtydligat några saker i detta inlägget.  Det är mycket uppmärksamhet kring den demonstration några hundra afghanska asylsökande arrangerat. Eller egentligen har de ju fått hjälp att arrangera hela spektaklet men det ska jag gå in på lite senare. De tillhör den grupp som slarvigt benämns som ensamkommande. För att först hette de ensamkommande barn. Men när ordet "barn" i den meningen med rätta ifrågasatts, inte bara av opinionsbildare utan av Rättsmedicinalverket som ansvarar för att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon