Search
Close this search box.

Regeringen vill sätta företagare i fängelse

Sittande regerings omsorg om LO och fackförbunden är väl känt, LO sitter ju i deras partiledning till och med. Och facket gillar inte att folk kommer hit och jobbar hur som helst. Det är också sedan gammalt. Även Socialdemokraterna har haft samma uppfattning. Minns dåvarande statsminister Göran Perssons oro för den "sociala turismen" 2003. Socialdemokratiska för "polackerna kommer hit och tar LO-medlemmarnas jobb". Vilket var det Persson egentligen var orolig för, inte för att EU-arbetarna skulle missbruka svensk vård. Nuvarande justitie- och migrationsminister Morgan Johansson var folkhälsominister i Persson-regeringen 2002-2006. Men nu har Socialdemokrater omsorg om arbetskraftsinvandrare, vilket är trevligt. De vill numera gärna att folk kommer hit och jobbar. Faktum är att de till och med genomfört en utredning...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon