Sök
Stäng denna sökruta.

Lövfen, kompisarna och Transportstyrelse-gate

Att vi har den mest inkompetenta regering i manna minne är känt sedan gammalt och någonstans har i alla fall jag bara gått och väntat på en ordentlig praktskandal. För det har varit en tidsfråga givet förutsättningarna. Nu kom den. Jag är inte heller förvånad över att Anna Johansson är ansvarig minister. Ett av regeringens absolut svagaste kort, på alla sätt. Framför allt kan hon ingenting om infrastruktur. Men hon har också vid upprepade tillfällen under sin karriär uppvisad synnerligen dåligt omdöme och dålig koll. Lex Kookai-kvittot under Uppdrag Gransknings program om Göteborg stads spenderbyxor i Cannes och fastighetsmässan. Lex Bromander som flög på semester runt hela världen på vår bekostnad. Jag skrev ett helt inlägg om honom och framför...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon