Sök
Stäng denna sökruta.

AFA i finrummen

Som jag skrivit om tidigare har den autonoma vänstern, som gillar metoder som ockupation och demonstrationer och inte tvekar att ta till våld situationen uppstår, tagit över bostadsdebatten. Alla som är engagerade där kommer inte från våldsbejakande grupper givetvis men man kan vara eller sympatiers med autonom vänster utan att själv kasta sten. En av bostadsdebattens centrala figurer är Mathias Wåg, som jag skrivit om i tidigare inlägg bland annat det här.   Den här bilden illustrerar hur en del av den här rörelsen är uppbyggd. Den kan kompletteras med den här bilden: Mathias Wåg startade en gång i tiden nätverket AntiFa, eller AFA. Det är ingen förening eller organisation utan ett nätverk så man är inte medlem i någon egentlig...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon