Sök
Stäng denna sökruta.

Baastad och Gaia

Den stora nyheten igår var att Arbetsförmedlingens GD, och Göran Perssons kusin, Mikael Sjöberg inte bara anlitat ledarskapskonsulterna Gaia Leadership för 114 miljoner kronor. Han har också festat med grundaren och ägaren flera gånger privat. Sjöberg slår ifrån sig kritiken att han "bara" varit i hans sommarstuga två gånger. Men läser man vidare framgår det tydligt att han varit på midsommarfest och kräftskiva. Det är inga vanliga besök i svensk kultur. För ska vi prata om just svensk kultur är midsommarhelgen en av våra allra heligaste helger. Ceremonin oh traditionen som följer av den är djupt förankrat i vår svenska folksjäl. På andra plats av just särskilt svenska högtidsfester kommer faktiskt kräftskivan, som vid sidan om valborg och surströmmingsskivan står...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon